Pick upReturn

The PaulCamper Promise

Hire a motorhome in Kampen safely & easily with no additional costs!
For each camper, the price includes:
Insurance
Complete
camping equipment
All
agreed km
Dirk
Dirk Fehse
Passionate founder & camper

Start your trip with a safe feeling

With our friendly cancellation we will refund you up to 80% of the price if Corona prevents your trip.

Hire motorhomes from Kampen & surrounding areas

 • Hire a motorhome in Sylt from private owners| Dethleffs Fynn
  130 €
  Fynn
  Sepp, Sylt
  4
  4
  MOIN MOIN! Schön das du mich gefunden hast, schau doch mal über unser Profil, falls noch Fragen sind ruf einfach durch! +491742110055 . . Unser Camper…
  Show more
 • Hire a motorhome in Sylt-Ost from private owners| Knaus Knausi
  120 €
  Knausi
  Dirk, Sylt-Ost
  1 Reviews
  2
  2
  Unser "Knausi" ist noch nagelneu und daher ein absolutes Top Auto! Mehr braucht man wohl zu Neufahrzeugen nicht sagen, ansonsten gerne kontaktieren. …
  Show more

Get the PaulCamper app

Your number one source for hiring and renting out campers in your pocket!

Which is the right motorhome for me?

Reviews of renters from Kampen

4.7/5 Excellent
based on 18 reviews
Great experience with Dethleffs 430
De locatie voor ophalen is goed te bereiken. Jeroen geeft uitgebreid uitleg hoe alles werkt en waar je alles kunt vinden. De caravan ziet er netjes uit. Wij hebben er van onze vakantie genoten. Super verhuurder.
from Alex Jansen Jul 2021
Great experience with Sophie
We hebben een hele fijne tijd gehad in de kamper en willen Sophie daar hartelijk voor bedanken. We werden enorm gastvrij ontvangen en alles is vlekkeloos verlopen. Dit was een ervaring die we nooit meer zullen vergeten. Het bed sliep heerlijk en de camper is van alle gemakken voorzien. AANRADER!
from Claire de Beer Design Sep 2021
Great experience with Challenger 191
Normaal gaan we altijd kamperen met de vouwwagen die we hebben, maar in de herfst wordt het daar wel iets te koud voor. Dan is een camper wel een uitkomst. Om dat uit te proberen hebben we deze mooie grote camper gehuurd. Met 2 kinderen is het een ideaal formaat. We zijn een week op reis geweest en vanaf het begin was het vakantie gevoel er. S avonds even de kachel aangezet en het was meteen heerlijk warm. We zouden het zeker nog een keer doen en het ook aan anderen aanraden. het contact met de verhuurder verliep ook erg prettig ( het was voor ons de eerste keer dat we via dit platform een camper huurder)
from Arnout van den Berg Oct 2020
Great experience with retro buscamper
Een hele leuke camper. Heerlijk in een jaren 80 bus rond touren, perfect zitje onder de klep en prima bed. Alle benodigde zaken waren op een praktische manier aanwezig. Fijne overdracht heen en terug. Echt een aanrader!
from Judith en Eddy Jun 2022
Great experience with Challenger 191
Wat een gastvrijheid! Rick neemt alle tijd en ruimte om je uit te leggen hoe alles in deze complete Camper werkt. Voor ons was het de eerste ervaring met het "kamperen" met een Camper. We hebben geweldig geslapen en het was heerlijk rijden. Zeker een aanrader.
from Rene Terhorst Oct 2020
Great experience with Dethleffs 430
Contact verliep zeer plezierig. Prijs is goed! Prima caravan met daarbij alles wat je nodig hebt. Uitgerust met een luifel maar als je wilt kan er ook een voortent voor. Vaste bed ligt heerlijk. Wij zijn er een lang (koud) weekend mee weggeweest en de kachel was erg lekker. Jeroen kun je altijd bellen of een app sturen als je vragen hebt. Aanrader!!!!
from Harald De Groot May 2021
Great experience with Dethleffs 430
Super weekend gehad met de Dethleff, verhuurder is top!
from Martijn Veldman Jul 2022
Great experience with Albert
We hebben met veel plezier kennis gemaakt met de camper van Arend en Marleen. Voor ons de eerste keer dat we in een camper verbleven. We werden erg gastvrij onthaald met koffie en wat lekkers. Hele goede uitleg door Marleen. Alles was duidelijk. En ook de handleiding lag standaard in de camper. Voor onze lengte was het slapen wat lastig, vanwege het kortere deel aan één kant. De zitkussens zijn uiteraard goed om te zitten. Om te slapen hadden we onze toppers meegenomen. Voor een kort verblijf compleet. En bij goed weer heerlijk buiten gezeten. Ook onder de luifel. Bij slecht weer is de ruimte beperkt. De voorstoelen zijn draaibaar en comfortabel en goed om in te relaxen. Voor ons als ouderen die ‘s nachts naar toilet moeten was chemisch toilet handig geweest. Goede stahoogte. Netjes en schoon. Neem fietsen mee als je lekkere verse croissantjes wil scoren bij de bakker.
from Evert Vos Sep 2019
Great experience with Albert
Vriendelijke ontvangst en een goede uitleg. De camper was prima verzorgd.
from Arjan Aug 2019
Great experience with Albert
Heerlijk weekendje weg met z’n 2en naar Berlijn geweest met de camper. Na een soepel ontvangst met een duidelijke uitleg relaxed vertrokken en mogen genieten van deze camper. Rijdt heerlijk op de snelweg en is voor ons groot genoeg. Terugbrengen verliep wederom soepel en we raden iedereen aan om dit ook eens te proberen.
from Patrick den Hertog Sep 2019
Show more

PaulCamper Community in Kampen

Sepp