PaulCamper
Frank
Verified by PaulCamper
based in harderwijk, Netherlands
13 reviews
  • 1 camperonline

Verifications

  • E-mail verified

13 reviews

Dianne Van Unen
Aug. 2020
Prachtige reis gemaakt met topcamper van Frank. Camper is ruim van binnen, goed uitgerust met een heerlijk groot en rijdt super! Frank is erg vriendelijk en behulpzaam. Reageert snel op apps, ook onderweg. Onze eerste ervaring met een huurcamper was heel erg goed!
Rob de Groot
Jul. 2020
Mooie twee weken op pad geweest met de camper van Frank. De camper rijdt super. Lekker op de cruise controle en de Alpen zijn ook geen probleem. Frank is erg hulpvaardig en snel in de lucht als er wat is (we hadden wat technische dingetjes). Camper biedt alles wat je nodig hebt, van prima buitenstoelen en een comfortabel bed tot de wasknijpers.
Renze Reitsma
Oct. 2019
Doordat de bus het jaar ervoor prima bevallen is hebben wij afgelopen juli voor de tweede maal de buscamper van Frank gehuurd voor een weekend Grand Prix in Oostenrijk.
De bus rijdt mede door de krachtige motor heel soepel op de snelweg.
Van binnen netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien, prima bed, grote koelkast en genoeg bergruimte. Door het zonnepaneel altijd een volle accu en koude pils in de koelkast!
Buiten een grote luifel met tafel en heerlijke stoelen.
Contact met Frank snel gelegd, duidelijk en vriendelijk.
Prima camper, een aanrader!
Boudewijn Borghuis
Aug. 2019
Geweldige trip gemaakt via Zweden naar de Lofoten en via de kustweg in Noorwegen weer naar het zuiden. De camper voldeed perfect. Alles wat je nodig denkt te hebben en meer is aanwezig in de camper. Frank heeft de camper prima omgebouwd en is een zeer prettige verhuurder. Hij reageert snel en denkt mee. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de mobiele toilet. In die ruimte hadden wij onze schoenen gezet. De camper rijdt prima en heeft voldoende power in alle terreinen. Aandachtspuntje is om de muggen buiten te houden. Wij hebben daar in Zweden een beetje last van gehad maar in Noorwegen totaal niet. Wij kunnen de camper en Frank van harte aanbevelen.
Noortje Voulon
Jun. 2019
Heerlijke tijd gehad in Toscane met de bus van Frank. De bus rijdt heel soepel. De grote spiegels maken het manoeuvreren erg makkelijk, ook als je een kleinere auto gewend bent. De inrichting van de bus is heel compleet. De 'snelle' BBQ was ook erg fijn. De lampjes om aan het luifeltje te hangen maakten het geheel super knus.
Frank was uiterst behulpzaam, ook als we tijdens de reis nog vragen hadden kregen we direct reactie. Fietsen meenemen is wel een aanrader, omdat je de bus niet overal makkelijk kan parkeren. De app park4night is ideaal om een goede parkeerplek of overnachtingsplaats te vinden.
Sandra Smits
May. 2019
We hebben een fantastische week gehad met de camper van Frank in Frankrijk! Er ontbrak aan niets. Prima communicatie met Frank, zoals bijvoorbeeld toen we dacht een aansluiting van een stekker niet te hebben. Hij reageert direct en helpt ons verder (stekker bleek wel in de bus te liggen). Een paar fantastische maaltijden gemaakt op de Cobb bbq. Fijn was ook het kacheltje als 't ons even te fris werd. Bed slaapt prima. De bus rijdt soepel op de snelweg en in de stad rijden is ook geen probleem (althans voor m'n geliefde niet 😉). Als je de kans krijgt, moet je zeker een keer met de kampeerbus van Frank op vakantie gaan!
Jessica Pollak
Apr. 2019
We had a lovely time renting Franks Campervan " The Dutch Traveller". Frank was a really great host, he supported us with amazing tips for our route, picked us up from the train Station (and dropped us off there as well) and was always available for our questions. (Again thank you so much for recommending De Hoge Veluwe)
The van itself was very cozy, easy to drive and had everything you would need for a perfect vacation. We also got two bikes from Frank, so visiting bigger cities was easy and great fun (and exercise).
It was an overall wonderful vacation and we can highly recommend Franks Van for any kind of travel!
Again, thank you very much, greets Jessy & Michael!
Dieter Baier
Jan. 2019
LOVELY CAMPER-VAN, AN EXTREMELY PLEASANT HOST AND GREAT VALUE FOR MONEY

We've rented the Dutch-Traveller in winter to test if van-life is something for us. The van is a most charming self-built and everything is as described above.
The host is a trustworthy, easygoing and most lovely guy who provided us with everything we needed as we rented the van from distance without seeing it.

Thank you, Frank, for this great experience!
Rosanne Op den Kelder
Oct. 2018
Samen met mijn vriend heb ik in augustus de camper van Frank voor 2,5 week gehuurd. We hebben een rondreis gemaakt door Frankrijk en Italië. Een geweldige ervaring! De camper heeft alles wat je nodig hebt en is zelfvoorzienend, dat maakt dat we op de mooiste plekjes hebben gestaan via apps als camperplaats en park4night.
Frank is een hele fijne verhuurder: makkelijk bereikbaar, vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij zouden het huren van deze camper zeker aanraden!
Paul Rouw
Aug. 2018
Een mooie, ruime camperbus, die lekker rijdt, een prima bed, veel opbergruimte en handige functionaliteiten heeft (WiFi, zonnepanelen, een ruime koelkast die het altijd doet, etc.). Je kan zien dat Frank er veel zorg aan heeft besteed. Bovendien doet hij er alles aan om de verhuurder zo verzorgd mogelijk op pad te laten gaan.